Årskurs 5

Lämna en kommentar

Presentationer

Jag heter Ajla och på min fritid gillar jag att vara med mina vänner och att lyssna på musik. Jag brukar lyssna på många olika artister och låtar. Jag gillar att lyssna på pop för att musiken får mig att känna mig glad.

Jag heter Shérin, på min fritid gillar jag att sitta vid datorn, kolla på TV och gå ut. Min favorit artist är Loreen. Jag gillar att lyssna på musik för musiken gör mig glad. Den bästa låtenjag vet är My heart refusing me jag tycker det för att den är
väldigt bra. Jag lyssnar på musik ibland inte alltid.

Jag heter Admiranda och på min fritid gillar jag att vara ute .Min favoritartist är Loreen. Jag gillar att lyssna på musik för att musiken och texten får mig att känna mig trygg och glad. Den bästa låten är Loreen My heart refusing me .Den tycker jag om darför att jag tycker att den är bäst. Jag lyssnar musik när jag har det tråkigt.

Jag heter Nahed Gergi på min fritid gillar jag att spela fotboll och att simma. Min favorit grup är medina och jag lyssnar på sann romans jag gillar den för att den är bra.

Jag heter Israa. På min fritid gillar jag att spela fotboll, dansa och laga mat med min mamma. Jag gillar att lyssna på arabisk musik. Artisten heter Nancy Agram. Låten heter ”Fy alah waylak men alah”. Jag gillar låten för att när var jag liten lyssnade jag på den.

Jag heter Basil och jag är 11 år och på min fritid gillar jag att spela fotboll. Mina favorit artister är Eminem och Swedish House Mafia. Jag lyssnar på dem för att de är bra.Jag lyssnar på musik när jag har tråkigt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vi tävlar i

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 2 andra följare

Statistik för bloggen

  • 4 350 hits
%d bloggare gillar detta: